Over mij

Hi!

Leuk dat je bij Hap Cuisine terecht bent gekomen! Hier deel ik weetjes over natuurlijke, gezonde voeding voor baby’s, peuters en kleuters, lekkere recepten en handige tips. Juist voor de allerkleinsten is goede voeding namelijk heel belangrijk. Elke baby, peuter en dreumes verdient een zo gezond mogelijke basis. Door zelf eten te maken voor je kindje kan jij daar voor zorgen. Ik hoop dat mijn tips en recepten je helpen om een slimme keuze te maken, die ook nog eens past bij een druk leven.

Rianne

 

Zelf houd ik enorm van lekker eten, maar na de geboorte van mijn dochtertje Nomi vond ik het af en toe best lastig om iets voor haar te maken. Niet omdat ik het niet kon, maar omdat ik vond dat haar voeding aan iets meer eisen moest voldoen dan wat ik zelf at. Zo´n puur baby’tje moet je zo gezond en puur mogelijk laten eten en niet meteen blootstellen aan onnatuurlijke  toevoegingen.  Ik wilde eten maken dat gezond was. Iets dat paste bij haar leeftijd. Iets dat ik snel kon maken na mijn werk. En ik wilde natuurlijk ook voldoende variëren, zodat ze alle belangrijke voedingsstoffen zou binnenkrijgen om gezond te groeien – en door te slapen.

Om zeker te weten dat ik het juiste deed, ben ik opleidingen gaan volgen en ben ik ondertussen kindervoedingsdeskundige met een specialisatie in orthomoleculaire voeding voor kinderen afgerond (beide afgerond met een 9! Joehoe!). Dat wil niet zeggen dat ik de alwetende expert ben. Maar wat ik weet, deel ik graag en ik hoop dat jij er wat aan hebt. Het wil ook niet zeggen dat alles wat je hier leest 100% volgens de orthomoleculaire voedingsleer is. Maar veel recepten zijn wel in lijn met die theorie. Heb je vragen, neem dan even contact met mij op!

Liefs,
Rianne